Top
Title Image

O nama

Nefiltrirana istina

Volimo to što radimo. Od snimanja packshota, korporativnog eventa, glazbenog spota benda koji je i alternativcima prealternativan, angažiranog dokumentarnog filma o mačkama uličarkama do brendirane priče o jabukama – strastveno pretvaramo ideje u originalan sadržaj. Svaki kadar je bitan jer svaki kadar ima moć da ispriča priču ili pobudi emocije. Bez strasti, film je samo slika u pokretu.

O NAMA

Kao kolektiv, opisali bi se kao video marketingaši. Radimo zajedno jer je svatko od nas strastven oko svog segmenta posla. Nekompromisno smo zaljubljeni u kreativni proces i proizvod na koji smo na kraju ponosni – i mi i naši klijenti. Svakom projektu pristupamo individualno sa 100% posvećenosti. Neovisno o tome radi li se o vašoj osobnoj priči ili naraciji vašeg brenda, naše usluge usredotočene su na optimizaciju vašeg sadržaja i kreativnoj izvedbi koja je spremna za sve platforme našeg novog hrabrog svijeta. Facebook, Google Display Ad, YouTube… nemojte vašu priču samo prepričavati – pokažite ju! Ali prije toga – nazovite nas!

I NAŠIM VJEŠTINAMA

Film, Concept Development, Event Videos, Corporate Videos, Promo Videos, Advertisement, Editing, Web Video, Copywriting, Visual Design, Product&Service Design, Digital Community Management, Drone Filming, Photography, Motion Graphics, Employer Branding Video, Video Case Studies, Testimonials, Online Video Content

hrHR
en_USEN hrHR