Top
Title Image

O nama

Nefiltrirana istina

Volimo to što radimo. Od snimanja packshota, korporativnog eventa, glazbenog spota benda koji je i alternativcima prealternativan, angažiranog dokumentarnog filma o mačkama uličarkama do brendirane priče o jabukama – strastveno pretvaramo ideje u originalan sadržaj. Svaki kadar je bitan jer svaki kadar ima moć da ispriča priču ili pobudi emocije. Bez strasti, film je samo slika u pokretu.

O NAMA

Kao kolektiv, opisali bi se kao video marketingaši. Radimo zajedno jer je svatko od nas strastven oko svog segmenta posla. Nekompromisno smo zaljubljeni u kreativni proces i proizvod na koji smo na kraju ponosni – i mi i naši klijenti. Svakom projektu pristupamo individualno sa 100% posvećenosti. Neovisno o tome radi li se o vašoj osobnoj priči ili naraciji vašeg brenda, naše usluge usredotočene su na optimizaciju vašeg sadržaja i kreativnoj izvedbi koja je spremna za sve platforme našeg novog hrabrog svijeta. Facebook, Google Display Ad, YouTube… nemojte vašu priču samo prepričavati – pokažite ju! Ali prije toga – nazovite nas!

I NAŠIM VJEŠTINAMA

Snimanje (dokumentarni film, glazbeni spotovi, reklame, pisanje scenarija, snimanje dronom, montaža, kolor korekcija, testimoniali, reportaže, product packshot, web video, influencer video, live streaming), dizajn (product design, web design, logo design), animacije (motion graphics, TVC, online video, web banneri, Facebook video), kreativni marketing (copywriting, online video content branding, digital community management, brand strategy, Facebook Ads, Google Ads, digital marketing).

hrHR
en_USEN hrHR